Wat doen wij eigenlijk?

Wij zijn gepassioneerd. In wat we doen. En hoe we dat doen.

Websites en SEO

Websites en SEO

Voor zowat alles wat we momenteel nodig hebben start onze zoektocht ergens op het net. Meningen worden gevormd, prijzen worden vergeleken, aankopen worden gedaan, evaluaties worden gedeeld, foto's gepost enz... Met andere woorden een groot deel van ons leven speelt zich af op het internet.

Wie vandaag online een verhaal te vertellen heeft moet zorgen dat dit op de goede manier gebeurd! Een site moet gevonden worden, moet op een goede manier zijn producten of diensten voorstellen, moet een call to action hebben, zorgt best leads, enz...


E-commerce

E-commerce

Het aantal online aankopen groeit dagelijks. Dit heeft als gevolg dat er steeds meer webshops opduiken, want online winkels hebben minder onkosten, zijn gemakkelijk inzetbaar en vaak een waardevolle aanvulling op een reguliere winkel of bedrijf. Maar niet elke webshop is succesvol. Wij garanderen een professioneel ogende en goedwerkende webshop. Up-to-date webdesign en advies over het runnen van zo’n webshop zijn natuurlijk inbegrepen.

In Prestashop maken wij voor u de moderne webwinkel waarbij er op veel mogelijkheden besteld kan worden, smartphone, tablet of Pc.


Werken met open source CMS

Werken met open source CMS

Text.